keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Brittirakkaani Semisekopäinä!

Lauantai. Aamu. 2 päivän sekoilu takana, mutta alitajunta puskee tietoa "tänään muutenniin biletetään".

Määränpäänä oli tietystikkin Helsinki, niin kovasti rakastamani kaupunki, ja tarkkana kohteena Semifinal, eli siis Tavastian yhteydessä toimiva klubi.

Krisse laitteli meille Hyvinkäällä aamupuurot, sitten laittauduttiin. Krisse ei siis meikkaa about ikinä paljoa, mutta sillä oli jonkin sortin mielenhäiriö päällä ja pyysi mut tuunaamaan sen etäisesti Pulmusten Peggy Bundyksi. Krissestä tuli tooodella kaunis!

Kuultiin että Krissen kaveri Rude on myös Hyvinkäällä ryyppyreissulla, ja Krisse halusi että viedään se kotiinsa takaisin Helsinkiin samalla, ennenkuin herra suorittaa samaisen matkan taksilla perinteiseen tyyliin..

Mentiin (viidettä kertaa viikon sisään..) Zoomiin juomaan valkovenäläisiä Ruden kanssa ja sitten pompattiin junaan. Helsingissä Rude halusi nähdä kavereitaan, joten mentiin aseman viereen johonkin sport club chelseaan..

Ruden kanssa haha.. näyttää ihan fanikuvalle.

Chelseasta jatkettiin Semifinaliin. Ensimmäistä kertaa koko rundin aikana oli aikaa puhua bändin jätkille. Tässä kohtaa myös tutustuin enemmän Tango Pirates tyyppeihin, eritoten rumpaliin Steveen. Todella, todella ihana tyyppi! Ja kaverit tietää kuinka heikkona mä olen rokkareihin ja britteihin... ja rumpaleihin. Perfect. 

Semifinalissa näki kanssa pitkästä aikaa helsinki-kavereita. Oli niin, niiin kivaa! Keikasta en ottanut kuvia, tunnen itteni aina niin amatööriks kun paikalla on ammattilaisia. Sitä paitsi, mä halusin tanssia! Frontrow bitches just wanna have fun! 

Mä & Krisse @Semifinal

Damian, Nancy ja Danny

Keikkojen jälkeen vedettiin mun bailauskaverin, "veljen" ja "exexexmiehen" Nancyn kanssa viskiä. Nancyn kanssa me vedetään aina överit. Viimeks herättiin pitkäperjantaina ja katottiin toisiimme "miks vitus meil on basso täällä?!?" Lisää siitä joskus, hehhe.. Nancyn kanssa ollaan myös opeteltu "sala"kieli ;)

Hullubiletyksen ja tanssimisen jälkeen päätettiin, että nyt on jatkojen aika. Bar Bäkkärillä, niin rakkaalla mestalla oli takuulla jengiä, koska siellä yläkerran Green Roomissa oli trashfestien official afterpartyt. Ajateltiin kuitenkin pysytellä alakerrassa, ketään ei huvittanut maksaa "turhaan" yläkertaan. 

Joten vedettiin Steven kanssa shotteja. Esittelin hänelle suomalaisen ystäväni, salmarin. 

Vaan sattuipa sitten niin, että Andy McCoyn veli ja tämän vaimo olivat paikalla. Heillä tietystikkin oli suhteita baarin henkilökuntaan ; Krisse meni vaihtamaan pari sanaa ja hihhei, niin sitä päästiin V.I.P. -henkilöinä Green Roomiin!! Oliko hiukan epätodellinen olo!!!!?!!


 Danny & minä

 Steve ja Vera !

Backstage meininki oli aivan hullu. Party to remember. Mäkin olin piitkäästä aikaa aivan pelti kiinni, ja hauskaa vaan oli niin.. niin paljon. Yhdessä kohtaa Jussi69 hyppäs meidän pöydän päälle, kaatui ja kaatoi pöydän, samalla kun mä halailin Steveä. Kuinka vitun epätodellista?!

Jatkojen jatkot pidettiin omppuhotellissa. Ja jatkojen jatkojen jatkot kaverin kämpällä Lauttasaaressa. Huhheijjaa. 

Mutta menohan ei lopu lauantaihin! Vielä yksi keikka ja postaus Tango Pirateseista jäljellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti